lunes, 22 de septiembre de 2008

El part

A les 09.00h del matí la Juanita, la mare de la Dolors ja no va poder entrar a veure la seva filla perquè les contraccions s'havien aguditzat molt i ens trasalladaven a la sala de parts. La Dolors estava bastant sedada, cosa que dificultaria encara més un part que ara ja era més proper.


A la sala de parts hi havia més gent de la que havia imaginat; anestessistes, ginecòlegs, comadrones, residents, etc….coneixedors tots ells de la història tenien una jornada dura per endavant. La preparació de l’equip em va servir per reconfirmar que qui realment havia de passar el moment més cruel de tots era la Dolors, doncs ella els havia criat durant 8 mesos i ara els havia de parir, sense vida. Vaig comprobar com el personal auxiliar del part volcava totes les atencions cap a ella i no vaig poder evitar sentir una sol.litud molt intensa malgrat tot.

El part va tenir complicacions de tot tipus que el van fer molt llarg. Per fer parir els dos petits van trigar més de 3 hores, que per diferents motius considerem millor no detallar.

Cap allà a les 12h del migdia de dimarts 29 de Juliol del 2008 neixien sense vida els nostres primers fills, Sergi i Adrià.

No hay comentarios: